Anneke Vruggink  – Acupuncturist Soest

Ik studeerde in 1989 af aan de Academie Lichamelijke Opvoeding. Daarna werkte ik als coach voor leerkrachten die de taak hadden kinderen met een chronische ziekte of handicap in de gymles goed te begeleiden. In deze tijd volgde ik vele bijscholingen op het gebied van bewegen in relatie met chronische ziekten in het UMC. Naast dat ik geaccrediteerd acupuncturist ben, ik heb mijn acupunctuur opleiding gevolg bij Bij Bo Yi, werk ik ook als herbalist Chinese geneeskunde.

Natuurlijk herstelproces
Het mooie aan acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandelingen zijn dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel. Daarom blijft het mooi en cliënten te behandelen met acupunctuur.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling als Acupuncturist Soest staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en genezing op zowel het fysieke als emotionele vlak. Ook gaan we in gesprek om jouw leefwijze onder de loep te nemen zodat eenmaal herstelt de klacht niet zo snel weer terugkomt.

Vul mijn contactformulier in of bel mij en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn acupunctuurpraktijk in Soest.